Wordpress onderhoud

Wordpress support en onderhoudsabonnement

Virussen, malware, spyware, gelekte wachtwoorden en meer, het internet is tegenwoordig alles behalve veilig. Toch heeft bijna elk succesvolle bedrijf een eigen Wordpress website, het is immers het uitgangspunt van het bedrijf en de manier om het publiek te bereiken.

Er is maar één ding wat klanten erger vinden dan geen website hebben, en dat is een onveilige website. Updates installeren, plugins up to date houden en regelmatige back-ups, maken allemaal deel uit van een veilige website. Dit is echter zeer tijdconsumerend en iets waar veel bedrijven geen rekening mee houden. Maar het up to date houden van websites is superbelangrijk omdat hackers continu het internet afscannen op lekken.

Maak nu uw website veilig en kies uw onderhoudsabonnement

Probeer ons 1 maand gratis uit! We gaan direct aan de slag voor u met een veiligheidscheck, backup en updates.

Standaard Pakket            € 25,- per maand
Premium Pakket              € 35,- per maand


Aanvragen  

Een veilige Wordpress website met PC Hulplijn

Onze experts zitten altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en zo de optimale Wordpress website te maken. Het zou echter zonde zijn als uw website door een gebrek aan onderhoud als onveilig wordt gezien en zo bezoekers wegjaagt. Om u tijd en moeite te besparen biedt PC Hulplijn u nu een onderhoudspakket die de veiligheid en uptime van uw website waarborgt. Met automatische backups, regelmatige veiligheid checks en de laatste beveiliging updates van Wordpress, thema’s en alle plugins is uw website optimaal beveiligd.

Omdat een Website bestaat uit uit meerdere onderdelen, kan er altijd wat fout gaan bij het installeren van een update. Maar met onze automatisch herstel vanuit een backup, die net daarvoor is gemaakt, zorgen wij ervoor dat deze downtime zo kort mogelijk is en uw website direct weer toegankelijk is. 

Wordpress Onderhoudsabonnementen

Standaard Pakket, €25,- per maand

Met het standaard pakket zorgt u voor een veilige website die altijd de laatste updates heeft en de plugins die u wilt. Ideaal voor een overzichtelijke en veilige website. Ons standaard pakket bestaat uit:

  • Veilige updates

Updates worden automatisch geïnstalleerd in de daluren zodat uw bezoekers nauwelijks hinder ondervinden. Daarnaast zorgen wij met een back-up vóór elke update, dat uw website altijd veilig wordt geüpdate. Gaat er wat fout dan is de veiligheid van uw website alsnog gewaarborgd en is deze binnen kortste keren weer online. 

  • Thema en Plugin manager

Het thema van uw website en de plugins die u gebruikt, zitten soms tot in de kern van uw website en zijn daarom niet altijd probleemloos te vervangen. Onze software zorgt ervoor dat dit alsnog probleemloos kan worden gedaan en als het mislukt dan wordt de laatste versie teruggezet, geheel automatisch. Zo heeft u de optimale website voor u en uw bezoekers.

  • Plugin veiligheid

Vanwege de grote hoeveelheid plugins die Wordpress biedt kan het soms zijn dat er één of meer niet veilig zijn. Om dit tegen te gaan zoekt ons systeem automatisch onveilige plugins op zodat deze tijdelijk kunnen worden uitgeschakeld. Zodra er een nieuwe update is wordt deze geïnstalleerd zodat u probleemloos verder kunt gaan en uw website veilig blijft.

  • Uptime monitor

Met de uptime monitor zien wij direct wanneer uw website offline is, deze zal dan zo snel mogelijk weer beschikbaar worden gemaakt.

  • Maandelijks Rapport

U ontvangt maandelijks een uitgebreid rapport met daarin de huidige status van de website.

  • Supporturen

Uiteraard staat PC Hulplijn voor u klaar mocht u toch tegen problemen aanlopen. Met het standaardpakket bieden wij twee en een half uur gratis support per jaar aan. Problemen worden voor u opgelost en eventuele vragen die u heeft kunnen zo op een makkelijke en duidelijke manier worden beantwoordt.

Premium pakket, €35,- per maand

De extra’s van PC Hulplijns premium pakket zorgen ervoor dat zelfs het kleinste detail van uw website tot in de perfectie wordt beveiligd. Het premium pakket is alles van het standaard pakket + de extra’s die wij bieden:

  • Back-ups

Het premium pakket geeft u de optie om back-ups in te stellen die op de achtergrond te werk gaan, zo wordt uw website niet trager en hoeft u zelf niets hiervoor te doen. Deze back-ups kunnen ieder uur opnieuw worden uitgevoerd zodat zelfs uw meest recente content hierin wordt opgenomen. Zo kunt u zelfs bij een cruciaal probleem de website terugzetten naar het punt dat u wilt. Elke back-up wordt maar liefst 90 dagen bewaard.

  • Volautomatische beveiligingschecks

Hoe veilig uw website ook is, soms glipt er wat tussendoor. Met de automatische veiligheidschecks  zorgt PC Hulplijn dat dit u niet overkomt. De veiligheidschecks voeren wij uit om uw website zo veilig mogelijk te houden. Mocht er toch wat fout zijn, er kan bijvoorbeeld malware in één van uw pagina’s verstopt zijn, dan gaan wij meteen aan de slag om dit probleem op te lossen. Zo hebben bezoekers hier geen last van en is uw website tot in perfectie beveiligd. Tevens krijgt u een gedetailleerd rapport over de veiligheid van uw website mocht dit gewild zijn.

  • Supporturen

Bij het premiumpakket biedt PC Hulplijn u vier gratis supporturen aan voor al uw vragen en problemen. Dit is niet alleen als er wat mis gaat, ook voor andere vragen over uw website kunt u bellen voor een makkelijk en duidelijk antwoord. 

 

Maak nu uw website veilig en kies uw onderhoudsabonnement
Bel 070 336 7900

Probeer het 1 maand gratis uit! We gaan direct aan de slag met een veiligheidscheck, backup en updates.
Standaard Pakket            € 25,- per maand
Premium Pakket              € 35,- per maand

 
Aanvragen  


Het abonnement is voor 12 maanden waarna er per maand kan worden opgezegd.
Het uurtarief voor extra werkzaamheden buiten de gratis supporturen bedraagt € 75 ,-
Genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW

Nieuwsbrieven

PC Hulplijn houdt u gratis op de hoogte van nieuwtjes, computergevaren, problemen en oplossingen van het moment

Go to top