Office

Microsoft Office helpdesk

PC Hulplijn helpt u graag met het oplossen van problemen van Office of bijvoorbeeld hulp bij het installeren van Office 365. Sinds 2003 helpen we onze klanten op afstand om te kunnen werken met oude en nieuwe technologie. Onze ICT specialisten hebben algemene kennis van de verschillende programma's en zijn op de hoogte van de meest voorkomende problemen wanneer Office niet goed werkt of opstart. Over de online versie van Office adviseren we u graag.

Direct Computerhulp nodig?
Bel 0900 555 55 33 (90cpm)

Direct een oplossing via de Online Office helpdesk op afstand

Microsoft Office

Iedereen kent Microsoft office wel, het verzamelpakket van verscheidene veelgebruikte Microsoft producten. Word, Excel, PowerPoint, OneDrive, Outlook en meer zit er allemaal in verwerkt, hierdoor is het bijna een vereiste op elke computer. Gelukkig kan een oude versie, zoals Office 2010, nog prima werken voor wat sommige gebruikers nodig hebben. De meeste consumenten en bedrijven gaan echter voor gemak, altijd online, altijd bereikbaar en overal de documenten bij de hand. Microsoft heeft hier gehoor aan gegeven door middel van verscheidene Office 365 pakketten waarmee uw bestanden in de cloud (online) kunnen worden opgeslagen. Zo kunt u zonder te mailen wisselen van apparaat en verder werken met hetzelfde bestand. Of wanneer dat gewenst is, in het bedrijf of de thuissituatie, kan zelfs worden ingesteld dat meerdere mensen tegelijkertijd in het zelfde document kunnen werken.

Gebruikersgemak

Al bij al zult u met Office 365 een beter overzicht moeten krijgen van uw bestanden en meer gebruikersgemak moeten ervaren. De talloze e-mails met bestanden zijn mogelijk maar onnodig dankzij OneDrive, waarmee u alles online op kunt slaan in een duidelijke hiërarchie. Ook zijn er meer opties om al uw documenten precies te krijgen zoals u dat wilt.

Zoals elke vernieuwing zullen al die mogelijkheden vaak niet zo gemakkelijk aanvoelen, opties zijn veranderd of verplaatst, sommige documenten vernieuwen niet nadat u erin heeft gewerkt of staan zelfs helemaal niet in de cloud. Zeker als de overgang naar Office 365 niet uw eigen keuze was kan het frustrerend en tijdconsumerend zijn om overal aan te wennen. Het zijn immers problemen die gebruikers veelal niet eerder hebben gehad vanwege de talloze nieuwe functies van de vele Office 365 pakketten.

Support voor uw gemak

De experts van PC Hulplijn staan klaar om uw probleem met gemak te verhelpen en het voor u te verduidelijken. Door de mogelijkheden allemaal uit te proberen en zich te verdiepen in de problemen waar u tegenaan kunt lopen begrijpen ze de valkuilen. Al weet u dus niet waar u moet beginnen met de oplossing voor uw probleem staan wij voor u klaar. Wanneer gewenst nemen wij op afstand uw pc over en laten in korte tijd de oplossing zien voor uw probleem. Op deze manier kunt u zelf meekijken hoe u dit voortaan op kunt lossen en voorkomen. Wat het probleem ook is onze experts garanderen een tijdige oplossing en advies op maat, daarom werken wij via het No Cure No Pay principe.

Heeft u dus een probleem met uw Office pakket of een vraag hierover dan kunt u contact opnemen met onze helpdesk. Wij zorgen ervoor dat uw problemen snel worden opgelost en uw vragen correct beantwoord. 

PC Hulplijn

Go to top