Windows Helpdesk

Alle Microsoft logo's

Windows Helpdesk

Wij verhelpen dagelijks tientallen problemen op Windows desktops, laptops en mobiele devices. Onze ICT specialisten werken vanuit ons kantoor in Den Haag om u direct hulp te kunnen bieden. Hulp op afstand, alsof we bij u thuis of op kantoor zijn. Laat op uw scherm zien wat het probleem is en wij lossen dit op afstand op.

​Direct Hulp van een Windows expert. WIndows Helpdesk op afstand

Ervaar het gemak van direct hulp op afstand.

Start Windows niet goed op, is je computer traag of zijn er Windows Update problemen? Bel naar onze helpdesk en je probleem wordt direct verholpen. Snel, simpel en voordelig! Sinds 2003 een betrouwbare helpdesk voor al je Windows vragen en problemen. En is je probleem uniek of onbekend bij ons dan zoeken we ter plekke naar de juiste oplossing. We zijn bekend met het Besturingssysteem, Mail, Office, Onedrive, Drivers, Virusscanners en alle randapparatuur zoals printers en scanners.

Direct Computerhulp nodig?
Bel 0900 555 55 33 (90cpm)

Trage Windows Computer versnellen

Een Windows machine is continu onderhevig aan veranderingen, diverse processen draaien tegelijk mee; een hoop daarvan zijn essentieel, maar lang niet alle processen behoeven continu mee te draaien. Door updates van programma's en/of het installeren van nieuwe programma's kunnen allerlei extra processen meedraaien die eigenlijk niet persee nodig zijn. Onze Microsoft ICT specialisten zijn bekend met de meeste programma's en bijbehorende processen. Het handmatige beoordelen en opschonen kan een enorme snelheidswinst opleveren. Ook het voorkomen van het automatisch opstarten van onnodige programma's en/of services leveren winst op, waarbij Windows in goede optimale conditie blijft. Er zijn talloze opschoonprogramma's die dit automatisch doen, echter raden wij die toch af. Er kunnen namelijk zeer roekeloos onderdelen worden verwijderd waardoor de computer instabiel wordt. Bel naar de Windows Helpdesk en krijg direct hulp van een enthousiaste Windows Specialist.

Vastlopen van een Windows computer of Blauw Scherm

Een grote ergernis is het vastlopen van het Windows systeem. Je raakt bestanden kwijt of datgene waar je op dat moment mee bezig was. Onze Windows Experts kijken graag mee om de oorzaak op te zoeken en zo het probleem op te lossen. Oorzaken kunnen conflicterende programma's zijn of verkeerde / verouderde drivers van een apparaat. Met behulp van onze tools kunnen we snel zien wat de veroorzaker is en maken we je weer blij met een stabiel systeem. Bel naar de Windows Helpdesk en krijg direct hulp van een enthousiaste Windows Specialist.

PC Hulplijn

Go to top