Spyware verwijderen

 Spyware, ook wel malware genoemd, is op vervelende wijze actief aanwezig op uw computer. Spyware blokkeert uw internetpagina's; regelmatig verschijnen er spontaan 'pop up' advertenties in vensters. Daarnaast maakt het uw computer een heel stuk trager.
Spyware laat zich door allerlei trucjes installeren op de pc; via lokkertjes zoals gratis programma's, nep licenties die nodig zijn voor het bekijken van je zojuist opgehaalde film, foute websites en natuurlijk ook linkjes en bijlagen in email. Bijna iedereen heeft er wel eens last van en vaak zijn ze zeer lastig te verwijderen. Beveiligingsprogramma's zoals een antivirus- of anti-malware programma hebben er lang niet altijd een goed antwoord op, sterker nog, dit soort software is ook in staat om deze beveiliging uit te schakelen en kunnen de rechten van u als gebruiker naar beneden halen, om te voorkomen dat ze verwijderd worden. Ook de herstelpunten van Windows, die soms uitkomst bieden, worden vaak verwijderd. 

Spyware verwijderen op afstand!

PC Hulplijn is gespecialiseerd in het verwijderen van spyware en de varianten hiervan. Onze Experts verwijderen dagelijks spyware en malware van computers op Windows en Mac, maar ook tablets en smartphones. We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dit gebied. Via hulp op afstand en de nodige tools halen we het voor u weg.
De tijdsduur is afhankelijk van de ernst van de situatie, maar de meeste bedreigingen worden binnen 20 minuten weer onschadelijk gemaakt. 20 minuten werk kost u 18 euro. Voor dat geld hoeft u de pc natuurlijk niet opnieuw te laten installeren!

Werkwijze:

  • Via hulp op afstand.
  • PC Hulplijn begeleidt u door de eerste stappen, hierna hoeft u zelf niets te doen!
  • De pc zal minstens 1 keer opnieuw moeten worden gestart.
  • Na verwijderen zal de pc nog moeten worden gecontroleerd op de beveiligingsinstellingen.

 

 

Spyware snel verwijderd via hulp op afstand.

 

PC Hulplijn

Go to top