WordPress Website

Direct een Expert nodig?
Bel 0900 4444 333 (90 cpm)

Wordpress Website opzetten, verhuizen of omzetten

WordPress is er in geslaagd een steeds groter en uiteenlopend publiek te bereiken en is voor velen een beweegreden om over te stappen naar dit fraaie Blog en Content Management Systeem. Zeer doeltreffend weet WordPress een oplossing te bieden, waarbij zowel grote als kleine websites prima beheert kunnen worden. Wordpress is zeer makkelijk in gebruik, er zijn zeer veel plugins beschikbaar. De meeste beschikbare thema's zijn bovendien mobiel vriendelijk. Na de installatie hoef je je alleen nog maar te concentreren op goede teksten.

Direct een Expert nodig?
Bel 070 792 00 60

WordPress Specialist

Wij, als specialist op het gebied van ICT, helpen graag mee over het nadenken en creëren van een Wordpress domein die makkelijk is qua onderhoud maar genoeg kansen biedt om uit te breiden. Wij helpen je graag met het wegwijs maken in de tal van mogelijkheden die Wordpress biedt om er zorg voor te dragen dat je zo snel mogelijk een start kan maken als ondernemer, drukke blogger, of om de juiste draai te geven aan je persoonlijke portfolio.

Wordpress Website problemen snel opgelost door een ICT Helpdesk medewerker via hulp op afstand.

WordPress biedt prima mogelijkheden om de vindbaarheid te vergroten middels SEO (zoekmachine optimalisatie) waarmee je al snel een groter publiek zal bereiken via Google, Bing, Yahoo en andere populaire zoekmachines. Wordpress geeft hiernaast duidelijk inzicht in de statistieken van bezoekers waardoor je gericht te werk kunt gaan en het publiek zich zal uitbreiden.

Website omzetten naar WordPress

Bij het omzetten van een website naar een WordPress domein helpen wij je graag verder. Wij zorgen ervoor dat je we het bestaande domeinnaam behouden of mee verhuizen, waarna je alleen maar kunt profiteren van de gebruiksvriendelijkheid van Wordpress.

WordPress Webshop

Vanwege de tal van mogelijkheden die Wordpress biedt helpen wij je graag op weg met alle mogelijkheden en toepassingen. De juiste plug-in voor een goed ogende website en een koppeling naar je andere Social Media dragen bij aan een portaal waarop je verder kunt bouwen en uitbreiden. Wordpress biedt bijvoorbeeld vele mogelijkheden voor een webshop waarbij de installatie en het beheer redelijk eenvodig is. Koppelingen met Telebankieren waardoor bezoekers met o.a Ideal kunnen betalen behoren uiteraard tot de mogelijkheden.

Wordpress Helpdesk

Voor al je Wordpress vragen kan je bij ons terecht. Door onze unieke werkwijze op afstand kunnen we je direct te woord staan voor een advies en meekijken om een probleem op te lossen. 
Ons tarief voor dit soort werkzaamheden is € 18,75 per kwartier.

Liever een vaste prijs oplossing? neem dan contact op met ons op en we staan je graag te woord.

Direct een Expert nodig?
Bel 070 792 00 60

 

 

Direct Wordpress hulp nodig?
Bel 070 792 00 60

Bel naar 070 792 00 60 en u wordt direct geholpen door één van onze getrainde Website-specialisten.
Met 100% Niet goed Geld terug Garantie!

Ons tarief is € 18,75 per kwartier

PC Hulplijn

Go to top