Vacatures ICT

 

PC Hulplijn is een allround dienstverlener op het gebied van computerhulp, gespecialiseerd in remote support aan particulieren en MKB. Wij bieden persoonlijke computerhulp op hoog niveau in heel Nederland. Wij helpen onze klanten om zonder zorgen met oude en nieuwe technologie te werken, thuis en op kantoor. Wij zoeken enthousiaste IT'ers die in elke foutmelding een uitdaging zien!

PC Hulplijn zoekt fulltime en parttime ICT support medewerkers voor dag, avond en weekenddiensten (parttime vanaf 6 tot max 20 uur per week)
Om onze groeiende klantenkring van dienst te zijn, zoeken wij kandidaten die het een uitdaging vinden om oplossingen voor diverse softwareproblemen te vinden en via remote support bij onze klanten te implementeren. Lijkt het jouw leuk om telefonisch en op afstand allerlei verschillende technische vragen en problemen op te lossen? Lees dan snel verder!

Werkzaamheden als inbound helpdesk medewerker

Als inbound helpdesk medewerker ben jij het visitekaartje en vaak de redder in nood! Klanten bellen met allerlei verschillende vragen en verwachten deze op een professionele en oplossingsgerichte wijze beantwoord te krijgen. Vragen omtrent , (netwerk)aansluitingen en overige technische vragen staan centraal in jouw takenpakket.

Je bedenkt oplossingen of soms workarounds voor complexe pc-problematiek bij particulieren en MKB en past deze toe via remote support. Je beschikt over de communicatieve skills om klanten en collega's op een professionele en vriendelijke manier te woord te staan.

Ben jij de ICT vraagbaak in jouw directe omgeving?

Ben jij die handige neef in de familie die altijd opgetrommeld wordt? Kan jij niet stoppen met praten over alles wat met ICT, mobiel en internet te maken heeft? Ben jij klantvriendelijk en vindt je het leuk om mensen blij te maken? Dan hebben wij de functie die bij jou past!

Functie-eisen voor een inbound helpdesk medewerker:

 • MBO / HBO werk en denkniveau.
 • Technisch inzicht; een IT-test en een IQ-test tijdens de sollicitatie is onderdeel van het selectieproces.
 • Oplossingsgericht;
 • Communicatief sterk;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; een taaltest tijdens de sollicitatie is onderdeel van het selectieproces.
 • Minimaal kennis van Windows en MAC OSX;
 • Kennis van (thuis)netwerken;
 • Geduldig;
 • Commercieel;
 • Klantgericht.

Neem dan direct contact met ons op

Ben je enthousiast, woon je in (de buurt van) Den Haag en ben je op zoek naar een functie als inbound helpdesk medewerker? Aarzel dan niet en solliciteer direct! Stuur je CV en korte motivatie naar info@pchulplijn.nl. Voor vragen kun je bellen naar 070 336 79 00. Vraag naar Richard of Jeroen.

Mail Ons of Bel Ons

Beschrijving:

 • Het kantoor van PC Hulplijn bevindt zich op loopafstand van Den Haag HS treinstation, dichtbij de aansluiting met de A4. Het kantoor is daarmee uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer en de auto.
 • Salaris: Marktconform afhankelijk van leeftijd en ervaring, mogelijkheden tot opleiding, intern en extern.

PC Hulplijn

Go to top