Computerhulp in Utrecht

Computerhulp Utrecht

Uw computer, uw laptop, uw tablet of smartphone, eigenlijk kunt u geen dag zonder ze. U gebruikt ze privé en voor uw werk; steeds meer zaken handelt u digitaal af en steeds meer cruciale informatie slaat u alleen nog digitaal op. Als uw computer of netwerk niet werkt, om wat voor reden dan ook, bent u volledig onthand. Dan wilt u maar één ding: hulp. Hulp dat snel ter plaatse kan komen en adequaat een oplossing biedt, zodat u zo snel mogelijk weer verder kunt.
 

Mac en Windows helpdesk team

Direct Computerhulp nodig?
Bel 0900 555 55 33 (90cpm)

Direct Computerhulp in Utrecht, ter plekke op afstand

Omdat u in Utrecht woont of werkt, bent u bereid om een premie te betalen voor snelle computerhulp in Utrecht. Maar is dat ook werkelijk nodig? Niet als u kijkt naar het aanbod van PC Hulplijn. Toegegeven, onze ICT-specialisten werken op afstand, maar u merkt dat niet. Zij zijn in staat om met onze applicatie TeamViewer uw computer over te nemen en live uw probleem op te lossen, terwijl u toekijkt. Ze staan misschien niet direct naast u, maar ze zijn wel degelijk virtueel bij u aanwezig.

De werkwijze van PC Hulplijn

PC Hulplijn biedt haar diensten vooral aan in abonnementsvorm. Onze goed opgeleide en communicatief zeer vaardige ICT-specialisten hebben volledige aandacht voor u en voor het probleem dat aangepakt moet worden. De meeste problemen zijn binnen 20 minuten op te lossen, via onze beveiligde verbinding. Tijdens het oplossen krijgt u informatie en advies, alsof onze medewerker achter uw bureau zit. En als oplossen niet lukt, weet dan dat wij in de meeste gevallen het principe ‘No cure, No pay’ hanteren.

Wat kan PC Hulplijn voor u betekenen?

Oplossingen voor data-opslag, het verhelpen van printerproblemen, bescherming tegen phishing-aanvallen en virusinfecties of het opnieuw installeren van software; de meest voorkomende problemen lossen wij zo voor u op.

Dit is wat we u bieden: virtuele computerhulp in Utrecht. Computerhulp met extra voordelen.

PC Hulplijn

Go to top