Ziggo

PC Hulplijn is een allround dienstverlener op het gebied van computerhulp, gespecialiseerd in remote support aan particulier en MKB.
Wij bieden persoonlijke computerhulp op hoog niveau in heel Nederland. Onze ICT specialisten helpen onze klanten om zonder zorgen met oude en nieuwe technologie te werken, thuis en op kantoor. 

Ziggo Internetbeveiliging meldt oude versie van installer

Ziggo klanten die de Ziggo Internetbeveiliging van F-Secure willen installeren via het portal van "Mijn Ziggo", lopen tijdens de installatie tegen een foutmelding op, waarna de installatie stopt. De melding duidt "U gebruikt een oude versie van de installer. ga naar de website van de verkoper om een nieuwe installer te downloaden." Via het portaal is er geen oplossing voorhanden. We hebben een link gevonden waarmee dit probleem wordt opgelost.

Opnieuw wachtwoord problemen Ziggo klanten met @casema mailadressen

mail problemen casema gebruikers Vanaf 15 december j.l. meldt Ziggo opnieuw dat er problemen zijn voor haar gebruikers met een casema email adres. Wanneer klanten mail proberen op te halen dan wordt er door het mailprogramma gemeld dat het wachtwoord niet klopt. Ook de webmail functie blijkt niet te werken. Ziggo geeft aan af te wachten totdat het probleem weer is opgelost.

PC Hulplijn

Go to top