wga

Geen validatie controle meer voor Internet Explorer 7

Microsoft heeft aangekondigd de verplichte validatie bij internet explorer 7 weg te halen. Hierdoor wordt het dus ook mogelijk om deze update te doen voor windows XP gebruikers met een niet legitieme (lees niet legale) versie. Microsoft wil met deze actie bereiken dat het de meest gebruikte browser ter wereld wordt. Iedereen kan dus nu gebruik maken van deze browser, die op het gebied van beveiliging sterk verbeterd is ten op zichte van versie 6. Ook heeft Microsoft een aantal aanpassingen gedaan aan de deze browser. Zo is o.a. de menubalk weer standaard zichtbaar.

Onjuiste “piraterij” meldingen door Microsoft probleem.

​Onjuiste “piraterij” meldingen op XP en VISTA door Microsoft probleem.

Door een tijdelijk probleem tijdens het valideren van XP en VISTA computers hebben talloze gebruikers de mededeling gekregen dat hun pc een gekopieerde versie ( niet legaal ) bevatte.

Inmiddels heeft Microsoft de server problemen opgelost en wordt er geadviseerd om opnieuw de validatie te starten na een herstart van de computer.
Met name Windows VISTA gebruikers ondervonden visuele problemen omdat VISTA bepaalde onderdelen uitschakelt als de pc niet gevalideerd is.

PC Hulplijn

Go to top