Windows 11 update problemen

Windows 11 updates zorgen voor diverse problemen

Sinds het ontstaan van Windows 11 zijn er alweer een paar joekels van updates geweest. Zowel aan de voorkant als onder de motorkap zijn er heel veel wijzigingen doorgevoerd. Ondanks dat Windows 11 gemaakt is om te werken op zeer veel diverse computers en ondersteuning biedt voor allerlei randapparatuur, blijkt toch dat er door deze laatste updates problemen ontstaan en onderdelen niet meer functioneren zoals ze deden. Voorbeelden zijn geluidsproblemen, problemen met aanmelden, traag werkende computer, meldingen van systeembronnen,  Wifi verbindingen, printer communicatie en  niet meer werkende USB en bluetooth aansluitingen.

Hulp nodig? Bel en u wordt direct geholpen door één van onze Experts.

Bel 0900 555 55 33 (90cpm)

Standaard oplossingen zijn er lang niet altijd, omdat de problemen divers zijn en er sprake is van een diversiteit aan hardware. Om je systeem weer goed te laten werken zal er specifiek moeten worden gekeken naar het probleem en de oorzaak hiervan.

Windows 10 update venster

Windows Updates terugdraaien is niet verstandig

Het terugdraaien van de geïnstalleerde updates kan een oplossing zijn, maar is eigenlijk altijd af te raden. Simpelweg omdat het gros van de updates zorgdragen voor een beter, stabieler en bovenal veiliger systeem. Daarbij zal je systeem up to date moeten zijn om mee te blijven te doen met de komende (beveiligings) updates.

Afhankelijk van het probleem kan je besluiten om een vervangend onderdeel aan te schaffen die geschikt gemaakt is voor de huidige versie van Windows 11. Als het software betreft is het ook altijd een mogelijkheid om te kijken naar een geschikte al dan niet gratis alternatief, het nadeel van andere software gebruiken is natuurlijk wel dat je het programma weer onder de knie moet krijgen omdat de weergave en functionaliteit kan verschillen. Daarnaast wil je dat het programma werkt met reeds gemaakte bestanden. Bij een mailprogramma zal je bijvoorbeeld je mailaccounts opnieuw moeten instellen en alle ontvangen en verzonden mails willen meenemen.

Dit vereist kennis en expertise en dat is waar de ICT Specialisten van PC Hulplijn graag in meedenken om tot de meest voordelige en stressvrije oplossing te komen. Wij helpen dagelijks klanten met hun diverse problemen en zijn daardoor op de hoogte van al heel veel voorkomende problemen. Een ICT specialist kijkt mee op uw computer via een beveiligde verbinding en zal een werkende oplossing bieden of het beste alternatief bespreken.

apparaatbeheer in Windows 10

Hulp nodig met een Windows 11 update probleem? PC Hulplijn helpt!

ZIjn er problemen ontstaan met Windows 11 en je komt er niet uit? Via hulp op afstand kunnen we direct aan de slag om het ontstane probleem op te lossen. Snel, eenvoudig en uiterst efficiënt!

PC Hulplijn

Go to top