Geschikte virusscanner voor Windows 10

Om vlekkeloos een upgrade te doen naar het nieuwe Windows 10, is het belangrijk dat programma's maar ook de stuurprogramma's van alle randapparatuur geschikt zijn voor Windows 10. 
Een geschikte virusscanner is waarschijnlijk wel het meest belangrijk onderdeel om vooraf te controleren! Gezien de ervaringen uit het verleden blijkt dat virusscanners een upgrade flink in de weg kunnen zitten. Een verminkte installatie waardoor Windows 10 niet meer bruikbaar is, is dan het gevolg. Een weg terug is dan ook niet gegarandeerd. 

Geschikte Anti Virus producten voor Windows 10

Belangrijk is om naast deze versie controle altijd handmatig uw beveiliging te updaten via het programma. Zo loopt u het minste risico op fouten tijdens de upgrade naar Windows 10.

Het beste advies is om uw virusscanner / beveiliging te verwijderen voordat u de upgrade naar Windows 10 laat installeren.

Windows 10 upgrade helpdesk

Wilt u meer zekerheid voordat u de grote overstap maakt naar het nieuwe besturingssysteem? Bel dan naar onze Windows 10 helpdesk en we kijken graag even mee op uw computer. We maken uw computer dan graag gereed voor de upgrade. 

PC Hulplijn

Go to top