Outlook 2007 in Zweedse taal na Windows update

Outlook voor een groot deel in de Zweedse taal na Windows Update

Net na het stoppen van het geven van ondersteuning door Microsoft op het inmiddels sterk verouderde Office 2007, zien gebruikers Outlook gedeeltelijk in de Zweedse taal opkomen. Outlook is hiermee redelijk onbruikbaar geworden. De oorzaak is het gevolg van een Update golf voor Windows wat Microsoft minstens één maal per maand uitrolt. Hier zit een update in die het taalprobleem veroorzaakt. Het terugdraaien van deze update -KB4011086- kan een oplossing zijn, echter omdat Microsoft deze update automatisch laat installeren, zal deze update ook nog eens verborgen moeten worden. Ook komt het voor dat de update 2 x moet worden verwijderd om de taal weer geheel in het Nederlands te zien.

Outlook 2007 knoppen in de Zweedse taal

eigenschappen venster outlook 2007 in het Zweeds
 

Inmiddels heeft Microsoft na veel geklaag op het internet en forums een oplossing geboden door een nieuwe update uit te brengen. Hiervoor zal handmatig KB4011086 verwijderd moeten worden en daarna ook eigenhandig KB4011110 moeten worden geïnstalleerd.

Mocht je tevreden zijn met Office 2007 en niet de intentie hebben om het pakket te upgraden naar bijvoorbeeld Office 2016, dan is het zeer aan te raden om de geboden update van Microsoft te installeren, omdat deze diverse veiligheidsrisico’s oplost.

Denk aan veiligheid op je computer!

Maar omdat Microsoft vanaf Oktober 2017 geen beveiligingsupdates meer uitbrengt is het eigenlijk wachten op het misbruiken van de kwetsbare onderdelen in dit programma. Hiermee zorg je automatisch voor een hele zwakke schakel en loopt je computer, waar vast en zeker al je andere belangrijke bestanden op staat, gevaar. Je kan dus spreken van een verhoogd risico bij het blijven gebruiken van deze sterk gedateerde software.

Het beste advies is om een upgrade te nemen naar Office 2016 of Office 365. Deze upgrade kan naadloos en met het behoud van al je mail en mailaccounts. Overstappen naar een andere gratis programma kan natuurlijk ook. Afhankelijk van je wensen zijn er diverse varianten te vinden op internet. Mozilla Thunderbird is dan wel de meest voor de hand liggende.

Hulp of advies nodig? PC Hulplijn helpt

Als je Office 2016 of Office 365 wilt aanschaffen i.c.m. met hulp voor een foutloze upgrade, neem dan contact op met PC Hulplijn en ontvang 20 euro korting! 

Ondervind je problemen met Outlook 2007 en wil je het  blijven gebruiken, dan zijn we nog steeds prima in staat om je hierbij een oplossing te bieden zonder wijziging van het programma.

PC Hulplijn

Go to top