Computerreparatie in Utrecht

Een probleem met de computer

Natuurlijk is het vervelend wanneer zich een probleem voordoet met de pc. We gebruiken hem veel vaker dan we ons eigenlijk realiseren en wanneer hij niet meer goed functioneert, is de smartphone of tablet vaak toch geen prettige vervanging. Komt u uit de omgeving van Utrecht en bent u op zoek naar hulp bij computerproblemen? Een computerreparatie in Utrecht kan heel gemakkelijk verricht worden dankzij PC Hulplijn. Wij bieden u namelijk computerhulp op afstand.

Mac en Windows helpdesk team

Direct Computerhulp nodig?
Bel 0900 555 55 33 (90cpm)

Wat kunnen wij voor u betekenen?

PC Hulplijn biedt computerhulp aan op afstand. U kunt ons bellen of mailen om het probleem uit te leggen en wij zorgen voor een pasklare oplossing. Vaak kunnen wij van tevoren het tarief bepalen, wanneer het om een bekend probleem gaat. Zo loopt u niet tegen onverwachte kosten aan, terwijl u toch verzekerd bent van professionele hulp. Of het nu gaat om het verwijderen van een virus of pop-ups en advertenties, of dat er een draadloze printer aangesloten moet worden, PC Hulplijn zoekt het graag voor u uit. Dankzij onze speciale software hebben wij tijdelijk inzage in uw pc, en kan onze ICT-specialist precies zien waar het probleem zit.

Is mijn privacy wel gewaarborgd?

Vindt u het geen prettig idee dat iemand alle gegevens op uw pc kan inzien? Onze medewerkers houden zich alleen bezig met de opdracht die u hen geeft. U kunt constant meekijken met hun bezigheden. Het kan wel eens gebeuren dat er diep in het systeem gekeken moet worden. Al onze medewerkers zijn gebonden aan het beroepsgeheim en uw gegevens zijn dus volledig veilig bij ons.

Een expert voor ieder computerprobleem

Onze computerexperts staan graag voor u klaar. Heeft u vaker problemen met de computer? Dan kunt u ook kiezen voor onze voordelige abonnementen. Daarmee kunt u voor maar liefst 5 uren per jaar gebruik maken van onze diensten. Ook wanneer u in het buitenland bent, kunnen wij u hulp bieden.

PC Hulplijn

Go to top