Computerreparatie in Rotterdam

Rotterdam Computerreparatie

Heeft u in de omgeving van Rotterdam computerhulp nodig? Dan staat PC Hulplijn voor u klaar! Wij kunnen u zeer efficiënt van dienst zijn door hulp op afstand aan te bieden. Dit doen wij door middel van programma's als Teamviewer, Netviewer of Fastviewer. Met deze programma's kunnen we vanaf een afstand uw computer bedienen en bieden wij computerreparatie in Rotterdam. Zo kunnen we met uw toestemming vanaf onze werkplek met uw computer aan de slag. Eén van de voordelen van deze werkwijze is dat uw computer niet van zijn plek hoeft en we direct kunnen starten met de reparatie werkzaamheden.

Mac en Windows helpdesk team

Direct Computerhulp nodig?
Bel 0900 555 55 33 (90cpm)

Voordat we starten met de hulp op afstand, vindt er altijd telefonisch contact plaats tussen ons en de klant. De verbinding waarop we werken is altijd beveiligd.

Het lukt ons vrijwel altijd om problemen op te lossen bij Windows en Mac OS X besturingssystemen. Ook hebben wij ervaring met het verhelpen van complicaties op smartphones en tablets.

Aarzel niet om ons te bellen bij computerproblemen. Wij kunnen u snel helpen!

De voordelen van de PC Hulplijn

Wij kunnen u spoedig helpen zonder dat u voorrijkosten hoeft te betalen. Zo hoeft u ook zelf de deur niet uit. Dit is mogelijk door onze hulp op afstand. Wij hanteren een 100% No cure No pay-regeling. Dat betekent dat u pas hoeft te betalen zodra wij uw probleem hebben opgelost.

Moet er op korte termijn een computerreparatie in Rotterdam gebeuren bij u? Een afspraak maken is bij ons niet nodig. Als u belt wordt u zo snel mogelijk geholpen door één van onze ICT specialisten. Wanneer er niet direct een expert voor u beschikbaar is, bellen wij u direct terug zodra iemand u kan helpen.

Snel ter zake en altijd efficiënt: dat is de hulp bij computerreparatie in Rotterdam! Bel ons en ervaar het zelf.

PC Hulplijn

Go to top