Computerreparatie Haarlem

Computerproblemen? Neem contact op met PC Hulplijn

In deze moderne wereld kunnen we niet meer zonder een goed functionerende computer, zowel zakelijk als privé. Dan is het een geruststellend idee dat u altijd terecht kunt bij PC Hulplijn indien er zich problemen voordoen. Voor computerreparatie in Haarlem bieden wij een voordelige en snelle oplossing.

Mac en Windows helpdesk team

Direct Computerhulp nodig?
Bel 0900 555 55 33 (90cpm)

Onze werkwijze

Indien uw computer niet meer naar behoren werkt, wilt u niet wachten tot een servicemedewerker bij u thuis moet langskomen. Het wegbrengen en ophalen van een pc naar een werkplaats is al helemaal niet meer van deze tijd. Als wij een computerreparatie in Haarlem moeten doen, kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Een medewerker met kennis van zaken zal dan via een beveiligde lijn inloggen op uw computer. Op deze manier kan hij de problemen analyseren en bent u in feite live bij de reparatie aanwezig, maar wel thuis achter het scherm. Deze efficiënte manier van werken bespaart zowel u als ons een hoop tijd. Het zal dan ook duidelijk zijn dat een computerreparatie in Haarlem op deze wijze accuraat en voordelig kan zijn. Onze werkwijze heeft zich inmiddels al bewezen door het grote aantal klanten dat wij tot tevredenheid van dienst zijn geweest.

Wat mag u verder van ons verwachten?

Onze diensten zijn op basis van No cure No pay. Als wij het probleem niet kunnen oplossen, blijft u niet met een rekening zitten. Door jarenlange ervaring weten wij dat de meeste reparaties vlot verlopen middels de inzet van ervaren en gekwalificeerde medewerkers. Hierdoor kunnen wij u zelfs vaste tarieven bieden voor het verhelpen van een aantal veel voorkomende storingen. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen als u ondersteuning denkt te kunnen gebruiken bij het downloaden van nieuwe software of het installeren van een nieuwe computer. Abonnementen en strippenkaarten behoren ook tot de mogelijkheden.

PC Hulplijn

Go to top