Computerreparatie in Eindhoven

Computerreparatie in Eindhoven: hoe werken wij?

Vragen of problemen omtrent uw computer komen altijd op ongelegen momenten. Dat is vervelend en het liefst wordt u dan snel geholpen. Wij kunnen u probleem vlot en gedegen oplossen middels hulp op afstand. Die hulp op afstand verlenen wij middels een programma zoals Teamviewer, Fastviewer of Netviewer. Met uw toestemming kunnen wij via zo'n programma uw computer bedienen en het probleem verhelpen. Dat is dus heel handig; computerreparatie in Eindhoven zonder dat u de deur uit hoeft.

Mac en Windows helpdesk team

Direct Computerhulp nodig?
Bel 0900 555 55 33 (90cpm)

Hulp op afstand

De hulp op afstand vindt plaats over een beveiligde verbinding. Er is altijd telefonisch contact tussen ons en de klant voor we een sessie starten. Eén van de voordelen van hulp op afstand, is dat u kunt meekijken wat we doen.

Onze specialisten hebben alle ervaring in huis met de besturingssystemen Windows en Mac OS X. Daarnaast kunnen wij u helpen met complicaties op uw tablet of smartphone.

Voorbeelden van computerzaken die we zoal oplossen zijn:

  • Opstartproblemen of versnellen
  • Modem- en routerinstellingen
  • Wifi netwerksignaal stabieler maken
  • Problemen met Android, iPhone of iPad
  • Het verwijderen van malafide startpagina's of tools

Waarom uw computer door PC Hulplijn repareren?

We hebben al veel computerhulp geboden in de omgeving van Eindhoven. Naast dat onze hulp op afstand efficiënt is, is een prettig contact met de ICT specialisten ook belangrijk. Onze experts zijn pro-actief, geduldig en hebben passie voor hun werk. Zij ontzorgen u waar het op computerzaken aankomt. Omdat we het belangrijk vinden dat uw probleem ook echt wordt opgelost, hanteren we een 100% No cure No pay-beleid. U betaalt pas nadat wij de complicaties verholpen hebben.

PC Hulplijn staat voor u klaar met vriendelijke, deskundige medewerkers. U hoeft de deur niet uit en u kunt precies zien wat we doen. Bel ons voor uw computerreparatie in Eindhoven en ervaar onze snelle, uitstekende service.

PC Hulplijn

Go to top