Computerreparatie Dordrecht

Computerreparatie in Dordrecht

Computerstoring? De oplossing vindt u bij PC Hulplijn.
Als de computer niet meer doet wat u wilt, levert dat vaak een lichte paniek op. Dat geldt zowel voor particulieren als ondernemers. Voor computerreparatie in Dordrecht kunt u bij PC Hulplijn terecht voor een snelle, vertrouwde en voordelige oplossing van uw computerprobleem. Ons team van ICT specialisten staan 6 dagen in de week voor u paraat, waarbij u direct hulp kunt krijgen als u belt naar onze helpdesk. Computerreparatie op afstand sedert 2003, al 50.000 klanten gingen u reeds voor!

Mac en Windows helpdesk team

Direct Computerhulp nodig?
Bel 0900 555 55 33 (90cpm)

Hoe werkt het?

Indien u op zoek bent naar computerreparatie in Dordrecht kunt u ons bellen voor een directe oplossing. Een ervaren en gekwalificeerde medewerker zal dan via een beveiligde verbinding contact zoeken met uw computer om de problemen te analyseren en te verhelpen. Zelf kunt u meekijken wat er gebeurt en dat geeft een vertrouwd gevoel. Er hoeft dus niet meer gewacht te worden tot een medewerker bij u thuiskomt en u hoeft zeker niet met dit kostbare apparaat de straat op om het naar een werkplaats te brengen. Door u wordt het tijdstip gekozen zodat u de teugels in handen kunt houden en de behandeling efficiënt kan plaatsvinden. Uiteraard betekent dat dat de reparatie snel kan plaatsvinden en voordeliger is dan de andere opties.

Wat bieden wij nog meer?

Uiteraard hoeft u niet alleen voor een storing te bellen. Indien u hulp nodig heeft bij het downloaden en installeren van een programma kunt u ook altijd rekenen op begeleiding door een medewerker die kennis van zaken heeft. Indien het computerprobleem duidelijk is, hanteren wij een vast tarief, zodat u meteen weet waar u aan toe bent. Laat u verrassen door de lage tarieven. Door onze grote ervaring met het oplossen van storingen op afstand kunnen wij u een zeer scherpe prijsstelling bieden. Wilt u een abonnement of strippenkaart? Kijk dan een op uw gemak welke opties PC Hulplijn voor u in petto heeft. Paniek is overbodig als u ons telefoonnummer tot uw beschikking heeft.

PC Hulplijn

Go to top