Deventer computerreparatie

Op zoek naar computerreparatie in Deventer

Tegenwoordig is iedereen een ervaren computergebruiker en we doen vrijwel alles via de PC, Mac of smartphone. Of het nu gaat om bankzaken, sociale contacten onderhouden of surfen op het net, een leven zonder computer thuis is niet meer weg te denken. Daarnaast maakt een groot deel van de beroepsbevolking ook op het werk gebruik van een computer. Dat maakt ons leven aan de ene kant heel erg makkelijk, maar aan de andere kant zijn we ook heel afhankelijk. Als de software of hardware van uw computer hapert, dan is er meestal een expert nodig die het probleem kan oplossen. Gelukkig hoeft hier in de meeste gevallen niet persoonlijk iemand langs te komen. De PC Hulplijn verzorgt computerreparatie in Deventer op afstand voor uw PC, Mac of smartphone. U belt eenvoudig met het servicenummer voor directe hulp en in de meeste gevallen is uw probleem in 20 minuten opgelost!

Mac en Windows helpdesk team

Direct Computerhulp nodig?
Bel 0900 555 55 33 (90cpm)

Altijd paraat

Ons team van ICT-specialisten staat op werkdagen van 8:00 tot 21:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 18:00 uur voor u klaar om uw computerproblemen op te lossen. Bij ons kunt u als particulier of als bedrijf een voordelig abonnement nemen om doorlopend van onze diensten gebruik te kunnen maken. Zo heeft u voor een vast bedrag per maand of jaar een bundel belminuten voor onze helpdesk, een halfjaarlijkse onderhoudsbeurt en altijd een No cure No pay-garantie.

Computerhulp op afstand

Tijdens het gesprek nemen wij uw computer over met Teamviewer. Terwijl u meekijkt verhelpen wij de problemen op uw computer vanuit ons kantoor. Wij helpen u met netwerkproblemen, backups en data recovery, het versnellen en beveiligen van uw computer en talloze andere problemen. PC Hulplijn heeft al menig computergebruiker op afstand met succes geholpen met een computerreparatie in Deventer.

PC Hulplijn

Go to top