Computerreparatie Den Haag

Computerreparatie Den Haag Laak

Heeft u een probleem met uw computer en wilt u dat dit snel wordt opgelost tegenover een voordelig tarief? Dan bent u bij PC Hulplijn aan het juiste adres. Het is altijd vervelend wanneer uw computer niet naar behoren functioneert en wij proberen dan ook een accurate service te bieden, zodat u het apparaat zo snel mogelijk weer kunt gebruiken. Vanuit de Trekvliettower op de Neherkade in Den Haag helpen onze ICT Experts bij vrijwel ieder probleem. Direct hulp en dus zonder afspraak. Onze gemiddelde tijd per oplossing is slechts 20 minuten.

Mac en Windows helpdesk team

Direct Computerhulp nodig?
Bel 0900 555 55 33 (90cpm)

Computerreparatie Den Haag

PC Hulplijn biedt computerhulp op afstand. Zo wordt een computerreparatie in Den Haag namelijk heel eenvoudig. Wanneer u telefonisch contact met ons opneemt, zal een van onze professionele ICT medewerkers u te woord staan. Wij hebben de mogelijkheid om, met behulp van een speciaal systeem, verbinding te maken met uw computer, zodat wij het probleem kunnen opsporen. Hiervoor dient u eerst zelf toestemming te geven. Al onze medewerkers zijn gebonden aan beroepsgeheim. Daarbij kunt u live meekijken, zodat u precies ziet waar de computerexpert mee bezig is. Het zal zijn alsof we bij u thuis of op kantoor zijn. Het voordeel is dat we direct of op hele korte termijn u van dienst kunnen zijn en een team van specialisten paraat hebben.

Onze diensten en tarieven

Bepaalde problemen komen zo vaak voor dat wij hier vaste tarieven voor gesteld hebben. Zo weet u van tevoren precies welk prijskaartje er aan de computerreparatie hangt. Natuurlijk zijn er ook specifieke problemen, maar door onze ruime ervaring kunnen wij vaak al een goede inschatting maken hoeveel tijd er nodig is om het probleem op te lossen. Een strippenkaart maakt het mogelijk om zowel via een vaste lijn als via Skype contact met ons op te nemen. Daarbij kunt u dankzij deze kaart genieten van een voordeliger tarief vanaf 60 minuten. Ook onze diverse abonnementen kunnen u voordeel bieden, zowel voor zakelijk als particulier gebruik.

PC Hulplijn

Go to top