Computerreparatie in Den Bosch

Computerreparatie in Den Bosch

Een goed werkende computer is onmisbaar in onze samenleving. Zowel privé als zakelijk gebruiken wij deze apparaten vrijwel dagelijks. Het is dan ook vervelend wanneer zich hier een probleem mee voordoet. Of dat nu is op het gebied van internetverbinding, virussen, installaties of back-ups, PC Hulplijn biedt uitkomst. Een computerreparatie in Den Bosch regelen wij in een handomdraai. U wordt namelijk direct geholpen door een ICT specialist en de meeste problemen lossen we gemiddeld in 20 minuten op.

Mac en Windows helpdesk team

Direct Computerhulp nodig?
Bel 0900 555 55 33 (90cpm)

Hoe gaan wij te werk?

U kent het wel: u weet precies waar het probleem zit, maar beschikt niet over voldoende technische kennis om het volledig op te lossen. In dat geval staat PC Hulplijn graag tot uw beschikking. Hulp op afstand is praktisch en voordelig. U belt ons over het op te lossen probleem en via een systeem kunnen wij verbinding maken met uw computer. Wanneer u ons daarvoor toestemming geeft, loggen wij in op uw computer en gaan we aan de slag. Op uw beeldscherm kunt u precies volgen wat onze professionele medewerker aan het doen is, zodat u zelf de touwtjes in handen houdt. Wij staan ervoor garant dat uw privacy gewaarborgd is; al onze medewerkers zijn gebonden aan het beroepsgeheim.

Ons aanbod

Voor directe hulp kunt u gebruik maken van onze 0900 servicenummer. Doordat wij een ruime ervaring hebben opgebouwd op het gebied van computerreparaties, hanteren wij voor veel voorkomende problemen vaste tarieven. Zo weet u precies wat het u gaat kosten en komt u niet achteraf voor vervelende verrassingen te staan. U kunt ook kiezen voor de strippenkaart, waarbij u vanaf 60 minuten een voordeliger tarief geniet en waarmee u zowel via een normaal telefoonnummer als via Skype kunt bellen. Tot slot hebben wij ook nog abonnementen. Een van deze abonnementen is speciaal voor particulieren, waarbij u het voordeel heeft van vaste, lage kosten die overzichtelijk blijven. Uiteraard kunnen ook onze zakelijke klanten kiezen voor een abonnement. Zij krijgen hiermee bijvoorbeeld voorrang bij elke storing en 3 x per jaar onderhoud op de systemen.

PC Hulplijn

Go to top