Computerreparatie Breda

Computerreparatie in Breda

PC Hulplijn biedt persoonlijke computerhulp op hoog niveau. Door onze hulp op afstand methode kunnen wij u snel helpen, zonder dat u van tevoren een afspraak hoeft te maken. Onze hulp op afstand houdt in dat wij met een speciaal programma (zoals Teamviewer), uw computer bedienen op een afstand. Zo kunnen wij de complicaties aanpakken terwijl u meekijkt. De hulp op afstand vindt altijd plaats over een beveiligde verbinding en pas na uw toestemming in het telefonisch gesprek. Snelle computerreparatie maar dan zonder dat u uw computer hoeft lost te koppelen of moet wachten op de monteur.

Mac en Windows helpdesk team

Direct Computerhulp nodig?
Bel 0900 555 55 33 (90cpm)

Experts met veel ervaring

Onze ICT-experts hebben veel ervaring met alle Windows en Mac OS X besturingssystemen. Daarnaast lossen wij problemen op met tablets of smartphones. Van nieuwe ontwikkelingen zijn we altijd op de hoogte!

Voorbeelden van problemen die wij oplossen:

  • Opstartproblemen of versnellen van een computer
  • Verwijderen van virussen, ransomware of malware
  • Modem - en routerinstellingen
  • (Wifi) printer instellen op het netwerk.

Zo zijn er vele andere complicaties die wij eenvoudig op kunnen lossen. Gemiddeld kunnen wij klanten helpen binnen twintig minuten. Bel ons en ervaar onze efficiënte service!

Waarom belt u PC Hulplijn?

Onze specialisten kunnen u gedegen helpen met een computerreparatie in Breda. Omdat wij werken met hulp op afstand, rekenen we geen voorrijkosten en ook hoeft u zelf de deur niet uit. Onze tarieven zijn betaalbaar en we garanderen u een niet goed geld terug garantie als u niet tevreden bent met de geboden oplossing van uw computerprobleem. Dit heet ook wel een No cure, No pay-garantie. Gelukkig komt het zelden voor dat we een probleem niet kunnen verhelpen.

Een afspraak maken is niet nodig bij ons. Meestal krijgt u direct een specialist aan de lijn die u kan helpen. In het geval dat er geen ICT-expert beschikbaar is, wordt u spoedig teruggebeld.

Wij ontzorgen u op het gebied van computerproblemen. Bel ons en ervaar onze directe computerhulp.

PC Hulplijn

Go to top