Computerreparatie Arnhem

Reparatie van uw computer in Arnhem

Thuis en op het werk kunnen we niet meer zonder computer. Inmiddels zijn we zelfs allemaal op onze eigen manier een computerdeskundige. De een is erg bedreven in het monteren van filmpjes en het bewerken van foto's met Photoshop en de ander weet weer feilloos een complex werkblad vol met formules te ontwerpen met Excel. Dat betekent echter ook dat we op veel gebieden afhankelijk zijn van de computer. Als uw computer het echter laat afweten, dan is het van het grootste belang dat er zo snel mogelijk een oplossing wordt geboden. Bij PC Hulplijn kunt u terecht voor professionele computerreparatie in Arnhem op afstand. Wij maken gebruik van Teamviewer om de controle over te nemen over uw computer. U wordt doorgaans direct geholpen en gemiddeld weten wij uw computerprobleem binnen 20 minuten op te lossen.

Mac en Windows helpdesk team

Direct Computerhulp nodig?
Bel 0900 555 55 33 (90cpm)

Direct contact

PC Hulplijn is zes dagen per week bereikbaar om uw probleem te analyseren en te verhelpen. We hebben een team van ICT-experts dat raad weet met netwerkproblemen, virussen, backups, data recovery en talloze andere problemen. U hoeft slechts te bellen met ons servicenummer en u wordt direct geholpen voor een vast tarief per minuut. Daarnaast kunt u als particulier of bedrijf ook een maand- of jaarabonnement nemen op onze dienstverlening voor een zeer toegankelijk tarief. U heeft dan een vast aantal belminuten om te bellen met onze helpdesk. Daarnaast voeren wij elk half jaar een preventieve onderhoudsbeurt uit om computerproblemen te voorkomen.

Meer dan 50.000 tevreden klanten

Wij hebben vanaf 2003 reeds veel computergebruikers met bevredigend resultaat geholpen met hun computerproblemen. Daarom willen wij u ook graag helpen met uw computerproblemen. Neem contact op met onze experts voor uw computerreparatie in Arnhem. 

PC Hulplijn

Go to top