Computerreparatie Amsterdam

Computerreparatie op afstand in amsterdam

Heeft u een computerspecialist nodig? Dan bent u bij de PC Hulplijn op het goede adres. Wij kunnen direct hulp bieden waar het om computerproblemen in Amsterdam gaat. U hoeft daarvoor niet de deur uit en we hanteren zeer betaalbare tarieven. Dit maken wij mogelijk door te werken met hulp op afstand. Deze hulp op afstand houdt in dat wij met behulp van erkende programma's, zoals Netviewer, Teamviewer of Fastviewer vanaf een afstand uw computer bedienen. U kunt vanaf thuis of kantoor meekijken hoe wij het probleem verhelpen en wij hoeven geen voorrijkosten te berekenen.

Mac en Windows helpdesk team

Direct Computerhulp nodig?
Bel 0900 555 55 33 (90cpm)

Uw computer direct gerepareerd op afstand

De hulp op afstand vindt altijd plaats via een beveiligde verbinding en alleen met uw toestemming. Na telefonisch contact met een ICT Expert starten we de sessie en kunt u het probleem laten zien. Gemiddeld binnen 20 minuten heeft onze Expert uw computer op afstand gerepareerd. 50.000 klanten gingen u reeds voor, PC Hulplijn bestaat namelijk al sinds 2003.

Welke computerproblemen verhelpen wij?

Als het om Windows en Mac OS X besturingssystemen gaat, hebben we alle kennis in huis. PC Hulplijn biedt een 100% niet goed geld terug garantie, u betaalt dus alleen als u naar alle tevredenheid geholpen bent.

Een aantal voorbeelden van wat we doen:

  • Het beveiligen, onderhouden en versnellen van uw computer
  • Wifi-netwerk signaal stabieler maken
  • Ongewenste pop-up reclame blokkeren en verwijderen
  • Het oplossen van problemen op Microsoft Office en Open Office.
  • Het herstellen van verloren bestanden op de harde schijf

Met passie voor het ICT-vak helpen wij u met een computerreparatie in Amsterdam!

Waarom belt u PC Hulplijn?

Ons team bestaat uit ervaren, proactieve ICT-experts die u met plezier helpen. En dat op korte termijn, want meestal kunt u gelijk bij een van onze specialisten terecht. Wanneer dat niet het geval is, bellen wij u spoedig terug. Gemiddeld doen wij er twintig minuten over om uw probleem op te lossen. Onze tarieven zijn zeer betaalbaar en we hanteren een No cure No pay-garantie. Bel ons voor een computerreparatie in Amsterdam en ervaar onze betaalbare en efficiënte service.

PC Hulplijn

Go to top