Uw factuur internetdiensten van KPN

KPN nep mail factuur internetdiensten bevat CTB Locker virus

Er is een ware CTB Locker virus epidemie gaande in Nederland. Diverse mails, deze keer zogenaamd afkomstig van KPN, bevatten het beruchte CTB Locker virus. Het virus zit verstopt in de bijlage of wordt geinjecteerd via een valse KPN website vanuit een internetlink die in de tekst klikbaar is. Echte klanten van KPN zullen de grootste moeite hebben om te ontdekken dat deze mails niet echt zijn. Onze ICT Experts zijn De hele dag door bezig om de schade zo veel mogelijk te beperken bij onze klanten. Bent u ook slachtoffer van dit nare virus? Bel dan direct onze helpdesk, het virus zal verwijderd worden en we doen ons uiterste best om te bekijken of er nog bestanden te redden zijn.

KPN Factuur Internet Diensten

Bekijk hieronder een screenshot van de mails die wij hebben ontvangen. U ziet dat de bijlage een ZIP bestand is. Dit is niet per definitie gevaarlijk, maar KPN zal een factuur niet in dit formaat sturen.

KPN factuur Zakelijk Internet

Onderstaand bericht bevat een link naar een internet adres, van waar het CTB Locker virus wordt geinjecteerd op de computer.

KPN spookfactuur zakelijk internet

Hulp nodig met het verwijderen van CTB-Locker? Bel direct!

Onze ICT Experts ruimen dagelijks het CTB-Locker virus op en doen hun uiterste best om de verminkte bestanden te redden. Bent u slachtoffer van CTB-Locker? Bel dan nu naar onze helpdesk. Het virus verwijderen we in ca 10 minuten.

 

 

PC Hulplijn

Go to top