Direct computerhulp in Leiden

Computerhulp in Leiden nodig?

Niets is vervelender dan een computer die dienst weigert terwijl u aan het werk bent. PC Hulplijn biedt hulp bij computerproblemen in het hele land. Via een beveiligde verbinding lossen we uw computerprobleem op afstand op. Zo hoeft u niet de deur uit en hoeft u niet te wachten tot er iemand aan huis komt. U hoeft er zelfs uw stoel niet voor uit!

Mac en Windows helpdesk team

Hulp op afstand

De werkwijze is heel eenvoudig: u belt ons en wij helpen u meteen. Met het programma Teamviewer kunnen onze ICT-specialisten rechtstreeks in uw computer kijken en een probleem op afstand verhelpen. Zo bent u ook verzekerd van computerhulp in Leiden. Van achter uw scherm kijkt u mee. Op deze manier houdt u de controle over wat er met uw computer gebeurt. U mag er uiteraard op rekenen dat alles vertrouwelijk gebeurt.

Ook randapparatuur

U kunt bij PC Hulplijn niet alleen terecht voor pc-hulp op afstand voor uw computer zelf, zoals problemen met het besturingsprogramma, back-ups maken of het verwijderen van een virus. Ook voor problemen met randapparatuur zoals printers, modems en routers kunt u bij ons terecht. Onze ICT-specialisten zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, dus vervelende bugs bij het upgraden naar het besturingssysteem Windows 10 zijn tevens snel opgelost. Voor problemen met uw Applecomputer kunt u uiteraard eveneens bij ons terecht. En PC Hulplijn kan u tevens op afstand helpen met uw tablet of smartphone.

Gunstige tarieven

Dankzij onze gunstige tarieven is onze computerhulp in Leiden zeer betaalbaar. Bij incidentele problemen bent u voor 90 cent per minuut al geholpen. Gemiddeld duurt dat zo'n 20 minuten. Voor bedrijven met meerdere computers kan een abonnement een uitkomst zijn. Hierin zit onder meer driemaal per jaar een 'APK-beurt' voor uw computer.

Wilt u meer informatie? Vul dan ons contactformulier in of bel: 070 336 79 00.

PC Hulplijn

Go to top