Nep KLPD politiebericht e-mail

email wordt verspreidt waarin een link bestaat naar het KLPD politie virus Sinds een paar dagen wordt er nu ook een mail verspreid met als afzender Korps Landelijke Politiediensten (KLPD) waarbij melding wordt gemaakt van internetcriminaliteit.
In deze mail wordt verzocht om een controle te laten doen of de bewuste computer besmet is met het virus. in werkelijkheid wordt je geleid naar een nagemaakte KLPD website en wordt juist het virus geinjecteerd op de computer. Ook wordt dringend verzocht de mail te verspreiden binnen uw omgeving. Het onderwerp van de bewuste mail is: "Politiebericht! Uw bedrijf is mogelijk aangevallen door internet criminelen"

Met deze mail is handig gebruik gemaakt van de grote bekendheid van het KLPD virus en het Politie Nederland Cybercriminalteit virus, waar zeer veel mensen slachtoffer zijn geworden.

De e-mail heeft onderstaande inhoud:

Geachte heer/mevrouw,
Wij zijn momenteel bezig met een grootschalig onderzoek onder bedrijven die mogelijk aangevallen zijn door internet criminelen.
Wij verdenken dat uw bedrijf ook slachtoffer is geworden van internetcriminaliteit.
In samenwerking met Securitas hebben wij een controle-systeem ontwikkeld om te checken of u slachtoffer bent.
Om de omvang de zaak in kaart te brengen vragen wij dringend uw medewerking.
Wij verzoeken u deze e-mail te verspreiden binnen uw bedrijf en middels de bijgevoegde link te controleren of er systemen binnen uw bedrijf besmet zijn met een virus.
Via onderstaande beveiligde link controleren wij uw systeem en geven u direct uitslag of u slachtoffer bent van de aanvallen.
Controleer mijn systeem!

Wij houden automatisch bij welke systemen besmet zijn en zullen u informeren over het verwijderen van de bij ons bekende virus varianten.

Hoogachtend, C

rimeforce internet


Korps landelijke politiediensten

Hoofdstraat 54
Postbus 100
3970 AC Driebergen
Tel: (0342) 53 52 53

Zie hieronder een screenshot van het mailbericht:

mail met in bijlage het politievirus

Wat te doen?

Belangrijk is om niet op de link te klikken, anders kan het zijn dat het virus zich vrijwel direct nestelt op je computer. Mocht dit inmiddels toch gebeurd zijn en kan je nu je computer niet meer gebruiken; lees dan verder.

Ukash en Paysafe

Het verwijderen van het KLPD virus kan lastig zijn. PC Hulplijn heeft inmmiddels verschillende manieren gevonden om het weer weg te krijgen, afhankelijk van de huidige situatie van de computer.
Maar tot nu toe zijn wij prima in staat het virus te verwijderen en de computer weer in orde te krijgen zonder verlies van gegevens of programma's!

Verwijderen van het KLPD virus

Het verwijderen van het KLPD virus kan lastig zijn. PC Hulplijn heeft inmmiddels verschillende manieren gevonden om het weer weg te krijgen, afhankelijk van de huidige situatie van de computer.
Maar tot nu toe zijn wij prima in staat het virus te verwijderen en de computer weer in orde te krijgen zonder verlies van gegevens of programma's!

Onze werkwijze

Omdat dit virus in bijna alle gevallen het goed opstarten van de computer blokkeert, maken we het meest gebruik van een rescue / opstart cd waarmee we een ingang hebben om het virus te tackelen.

Mocht je dus hulp van ons in willen schakelen en je hebt een andere computer in je bezit, dan ben je sneller af als je deze cd alvast vooraf gemaakt hebt. Het maken van deze rescue cd is niet moeilijk. Klik op Hirens Rescue CD maken en volg de stappen. Als je er niet uitkomt dan sturen we je ook graag geheel kosteloos deze cd toe als dit nodig is.

Update

Indien de geinfecteerde computer windows Vista of Windows 7 bevat dan zijn we nu bijna altijd in staat om het virus te verwijderen zonder de rescue cd.

Voor hulp bij het verwijderen van het KLPD virus op je computer, kan je bellen naar 0900-5555533. Via hulp op afstand wordt je systeem weer opgeschoond. De gemiddelde tijdsduur voor het verwijderen van dit virus is 10 - 30 minuten. Afhankelijk van de situatie in deze.

 

 

Direct Computerhulp nodig?
Bel 0900 555 55 33 (90cpm)

Bel naar 0900 555 55 33 (90cpm) en u wordt direct geholpen door één van onze getrainde computer-specialisten.
Of kies voor het VIP abonnement, extra voordelige hulp voor slechts 50cpm!
Liever een vast tarief? Neem een onderhoudsabonnement of kies voor een oplossing tegen vaste prijs!

Met 100% Niet goed Geld terug Garantie!

Nieuwsbrieven

PC Hulplijn houdt u gratis op de hoogte van nieuwtjes, computergevaren, problemen en oplossingen van het moment

Go to top