Computerhulp Den Haag

Computerhulp in Den Haag

De computer is één van de belangrijkste apparaten in het hedendaagse leven, zowel thuis als op kantoor. Helaas gaat het regelmatig mis. Een virus dat niet weggaat, een programma dat niet opstart of de e-mail die niet binnenkomt. Bij PC Hulplijn weten we hoe vervelend dat kan zijn. Daarom staan we zes dagen per week voor u klaar met computerhulp in Den Haag! Vanuit ons kantoor in de Trekvliet Tower op de Neherkade werken we op afstand en bieden u direct hulp. De gemiddelde tijd per oplossing is bij ons 20 minuten.

Direct Computerhulp nodig?
Bel 0900 555 55 33 (90cpm)

Altijd PC-hulp op maat

Onze ICT experts hebben ervaring met alle soorten computerproblemen. Tussen onze klanten zitten particulieren, maar ook zelfstandige ondernemers en MKB’ers. Daardoor hebben we zeer complexe problemen op de nieuwste computers helpen oplossen, maar natuurlijk ook vele kleinere zaken. We kunnen u dus ook uitstekend computerhulp in Den Haag aanbieden als u zelf weinig of geen kennis heeft van computers.

Ontdek het gemak van hulp op afstand

Wij werken op afstand, waardoor u direct een expert aan de lijn krijgt en geen voorrijkosten hoeft te betalen. En dankzij onze unieke werkwijze is het toch net alsof we bij u thuis of op kantoor aanwezig zijn. We kunnen zo namelijk eenvoudig meekijken op uw computer, en met uw toestemming de noodzakelijke wijzigingen laten aanbrengen. Dankzij een zeer strikte beveiliging loopt u daarbij overigens geen enkel risico.

U blijft altijd in controle

Ook als we uw computer als het ware overnemen, heeft u altijd het laatste woord. Dat komt door de instellingen van de programma’s waarmee wij werken. Als onze expert een bepaald bestand moet inzien of een programma moet wijzigen, kan dat pas nadat u toestemming geeft. U ziet namelijk exact wat de ICT-expert bij ons op kantoor ook ziet. Daarnaast kunnen beide partijen op ieder ogenblik probleemloos en gemakkelijk de verbinding verbreken.

Computerhulp in Den Haag nodig? Ontdek de service van PC Hulplijn

Heeft u behoefte aan computerhulp bij PC Hulplijn? U bent altijd welkom met ieder probleem, zelfs zonder afspraak. Neem dus meteen vrijblijvend contact met ons op via 0900 555 55 33 (90 cpm)!

PC Hulplijn

Go to top