Direct computerhulp in Amersfoort

Computerhulp op afstand in Amersfoort

PC Hulplijn biedt hulp bij computerproblemen in het hele land. Duur of omslachtig? Helemaal niet. U hoeft er zelfs uw stoel niet voor uit! Onze ICT-specialisten lossen via een beveiligde verbinding uw computerprobleem op afstand op. Zo hoeft u niet de deur uit, betaalt u geen voorrijkosten en uw probleem is direct verholpen. De gemiddelde tijd om een computerprobleem te verhelpen is zo'n 20 minuten. Kunnen wij een probleem onverhoopt niet voor u oplossen, dan hebben wij een No cure, No pay-garantie.

Computerhulp op afstand

Wanneer u ons belt, wordt u direct geholpen. Onze ICT-specialisten maken gebruik van het programma Teamviewer. Daarmee kunnen ze via een beveiligde verbinding rechtstreeks in uw computer kijken en een probleem op afstand verhelpen. U kijkt mee van achter uw scherm. Alles gebeurt uiteraard geheel vertrouwelijk en er gebeurt niets zonder uw toestemming. U houdt zelf de controle over wat er met uw computer gebeurt.

Ook voor mobiele apparaten

Onze ICT-specialisten zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Zij helpen u niet alleen met problemen bij bijvoorbeeld de upgrade naar Windows 10 of het verwijderen van een virus, ook voor problemen met uw mobiele apparaten kunt u bij ons terecht. Ook deze worden via een beveiligde verbinding opgelost. Mocht u storingen of problemen hebben met randapparatuur zoals modems, routers en printers, dan kunt u ons ook bellen. Ook helpen wij u met problemen met uw Apple computer.

Betaalbare computerhulp in Amersfoort

Dankzij onze gunstige tarieven bent u ook verzekerd van betaalbare computerhulp in Amersfoort. U bent al voor 90 cent per minuut direct geholpen. Hebt u een bedrijf en werkt u met meerdere computers, dan kan een abonnement een uitkomst zijn. Hierin zit onder meer driemaal per jaar een onderhoudsbeurt voor uw computer.

Wilt u meer informatie? Vul ons contactformulier in of bel: 070 336 79 00.

 

 

Direct Computerhulp nodig?
Bel 0900 555 55 33 (90cpm)

Bel naar 0900 555 55 33 (90cpm) en u wordt direct geholpen door één van onze getrainde computer-specialisten.
Liever een vast tarief? Voor 29 euro lossen wij uw probleem op. Kies voor onze vaste prijs oplossing van 29 euro!

Met 100% Niet goed Geld terug Garantie!

PC Hulplijn Nieuwsbrief

PC Hulplijn houdt u graag en gratis op de hoogte van nieuwtjes, problemen, cybergevaren en oplossingen van het moment.

Schrijf me in

Go to top